Vi pratar misstag i dagens ”Bättre business”

Du som följer mig här har säkert noterat att jag sänder radio ett par gånger i veckan på Radio Roslagen. På torsdagar 17-18 har jag ett program om företagande som vi har döpt till ”Bättre Business med Magdalena Bibik-Westerlund”. Varje vecka pratar vi om saker som ska ta fram det bästa professionella jag ur lyssnaren.

Idag pratar vi om professionella misstag. Jag delar med mig av mina och gör om dem till ”what not to do”-regler. Jag släppte ett avsnitt av Creativity House Podcast om just detta i tisdags (HÄR kan du hitta det).

Vill du ringa in till radion och dela med dig av ditt viktigaste professionella misstag och vad du lärde dig from det? Ring in på 0176-16100 – och lyssna live på 107,8 eller:

http://radioroslagen.se/webbradio/

Välkommen!

(Foto: Nadja Sjöström)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *