Tack för den här säsongen!

Igår kväll gjorde vi säsongens sista föreställning på Stockholm Comedy Club. Och vilken säsong det har varit! Största fokuset har legat på Female Friday showerna, där majoriteten sålde över vår förväntan. 

Stort tack alla komiker, DJ:s, barpersonal och staff för ett fantastiskt jobb – och stans bästa publik för alla skratten! Vi ses 2019!

Efter att ofrivilligt ha bytt lokal några gånger landade vi till slut på Estelle på Sveavägen 36. Location, location, location. Även om vi tappade möjligheten att ha standupmeny, så vann vi en riktigt cool scen som komikerna gillar. Och om komikerna trivs, så blir det en bra show. Vi fortsatte med principen att alla som står på scen får betalt, även om det inte rör sig om astronomiska summor, och att headlinern får Full House Bonus. Eftersom vi vill att komikerna ska ta sina stora steg hos oss så gav vi några rising stars chansen att få headlina för första gången – och givetvis gjorde de succé. Vi fortsatte med vår snygga (tycker vi själva) och medvetna marknadsföring för att bygga ett starkt varumärke och lojala kunder. Vi testade ytterligare en lokal för ett par BEST OF Stockholm Comedy Club kvällar och så har vi startat Norrtälje Comedy Club. enkomiker.nu verksamheten rullar och vi har fått vår beskärda del av företagsuppdrag.

Många gånger under hösten har jag fått kommentarer om hur det kommer såg att det går så bra för Stockholm Comedy Club? Jag låter ett av mina favoritcitat utgöra svaret: 

I’ve been surprised by people’s naïveté that hard work isn’t part of the equation – Gary Vaynerchuk

Julen står för dörren, men det finns liksom inga lediga dagar när man driver en verksamhet. Jag tackar för automatiseringsapparna som kommer se till att våra gäster får höra från oss från julhelgen, även om vi stänger ner våra datorer för en stund. I en bransch som börjar bli rätt konkurrenskraftig så är det viktigt för mig att Stockholm Comedy Club hela tiden håller sig relevant. Och 2019 har vi mycket att bjuda på:

Vi fortsätter med Female Friday på Estelle, vi flyttar in på Casino Cosmopol och kommer tillbaka till Fåfängan i sommar. Vi har etablerat en hundvänlig standupklubb på Fröjdas och släpper snart en sommarklubb till. Norrtälje Comedy Club är tillbaka i januari och så drar vi på en sommarturné ut i landet. Under hela tiden kommer vi växla upp verksamheten på enkomiker.nu Jag ser fram emot att lägga samma hårda jobb på klubbarna nästa år. Hoppas att ni hänger med på resultaten!