I lördags gjorde jag min sista dag som chef/delägare/anställd på House of Comedy (Stockholm Comedy Club, Norrtälje Comedy Club och enkomiker.nu). I 4 år har jag och Janne jobbat ihop för att utveckla och driva familjeföretaget. Det här har varit både en väldigt rolig tid, men också den tråkigaste i min professionella karriär (dödshot för att vi inte avbokade Simon Gärdenfors t.ex). Jag har skrattat väldigt väldigt mycket, men också gråtit, skrikit, skällt – lustigt egentligen att en bransch som ska handla om kul inte alltid är så… rolig.

Jag går TILL något, jag ska satsa fullt på Creativity House – det är verkligen på tiden. Men jag kan inte förneka att jag också går FRÅN någonting, och det är något jag egentligen inte gillar. Givetvis funderar jag på om det ens var rätt att börja jobba med klubbarna. Just nu, när alla känslorna kommer på samma gång, så är det svårt att vara nyanserad. Med facit i hand borde jag ha lämnat tillbaka över till Janne efter något år bara – eller hållit mig i bakgrunden och under tiden vårdat mitt eget varumärke. Men det bästa med att ha fortsatt jobba under 2019 är att vi hittade First Hotel Norrtull.

Om du följer den här bloggen så har du kanske redan läst inlägget om Planering för 2020 (annars finns det här) – det finns inget utrymme för något annat än fullt fokus på kreativt businesstänk. Så tack för alla skratt, House of Comedy! Jag kanske kommer som publik någon gång, jag hörde att det är bra standup!