Så handlar en minimalist

I förra veckan sålde jag min Apple Watch (läs mer här om Fantomnotiser). När jag ändå var i farten, så skickade jag över de andra två klockorna jag ägde till Sellpy (den ena kunde man inte riktigt se tiden på – fantastiskt vacker svart boett och svarta visare, helt icke funktionellt – och den andra var en smartklocka med notiser fastän den såg ut som en vanlig klocka). Resultatet = inget armbandsur över huvudtaget. Det behöver man faktiskt. Eller, ja, egentligen inte, men det är ganska bekvämt att ha. Så jag började en grundlig process i att leta efter ett passande armbandsur.

Det första jag föll för var denna här:

Second hand, på Sellpy för 450 kr. DKNY. Hade allt jag ville ha: en mix av silver och guld (min vigselring är i silver, min andra favoritring är i silver, mitt signatur statement armband är i guld), inte för preppy, inte för blingig, ändå lite kul, något som skulle passa lika bra till en svart polotröja som en skitig utflykt med Land Rovern. Fast 450 spänn för en begagnad klocka på Sellpy var lite mycket, tyckte jag. Mina fynd på Sellpy är lite annorlunda, spana in… https://magdalenabibikwesterlund.se/min-guilty-pleasure-sellpy/

Så jag fortsatte leta. Och leta. Och leta. Tillbringade ca 24 timmar (japp, det är sant) fullt fokuserad tid – inte sammanhängande förstås, men ändå – med att leta den perfekta klockan:

Många av dessa har varit och vänt i varukorgen. Jag blev förtjust i en kampanj från Versus Versace, men jag upptäckte också märket CHPO och spanade även in MVMT. Ändå så var det liksom ingen som hade allt (snacka om i-landsproblem) och jag är inte personen som köper 2. Det är motsatsen till minimalism, och jag är mer just “3 ut 1 in” kind of girl. Så… efter ett dygn av jämförelser och funderingar…

Ja, vad ska jag säga? Gå på initialkänslan och spara 24 timmar? Jag ser fram emot att få den inom några dagar. Det är mycket som händer med mig professionellt och detta blir symbolen för en ny tid.

Läs mer om min minimalistiska shopping på https://magdalenabibikwesterlund.se/minimalistshopping/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *