Roslagens Smådjursklinik – djursjukvård i världsklass!

Ni vet hur det är när man har planer och att göra listor och deadlines etc. men så fort något händer ens hund, så läggs exakt allt annat åt sidan. Ni som följer bloggen och har lärt känna Zumo vet att han kanske inte är den mest försiktiga hunden… (3 utslagna tänder under lek i november t.ex.) – jag själv skulle säga att han är som en typisk daredevil kille i övre tonåren!

Snön är borta, han har hittat sina älsklingspinnar och nu är det liksom fullt ös som gäller. I söndags dök han ner efter en pinne och skrapade upp halva bakbenet…

En stor flärp farligt nära senan (Det är liksom öppet bredvid avskavda skinnet). Så vi kastade oss i bilen direkt på måndagmorgonen raka vägen till Roslagens Smådjursklinik. Vi har varit där tidigare och de är absolut världsklass!

Efter konsultation av inte mindre än 2 veterinärer (jag säger bara = världsbäst!) så fastställdes det att senan inte var skadad och behövdes inte sys ihop. Det som gäller nu är smärtstillande och vila i ett par dagar. Nog för att Zumo var trött efter besöket (mycket intryck….)

…men den största utmaningen för oss blir nu att hålla honom lugn. Han tror att han är på 100% och fattar inte alls varför han inte får kuta omkring!

Tack snälla Roslagens Smådjursklinik för fantastisk hjälp än en gång!

Vi passar på att sysselsätta understimulerade unghunden med söklekar inomhus och så småningom börjar jag återgå till min att göra lista.

Ja, han är rätt bortskämd… Slut på meddelande.