Radio Roslagen, våren i Stockholm och en ny lokal

Tisdagmorgnar betyder Godmorgon Roslagen i Radio Roslagen. Vi har tema varje tisdag och idag var det “Höstlov”. Vi som inte brukar fira höstlov så mycket fick googla oss fram till tips i regionen och jag säger bara eloge till Kulturhuset Storbrunn, inte bara för att de ha så mycket som händer den här veckan utan för att de är så bra på att kommunicera ut det på nätet! Titta in här för tips (klicka). Mig och Janne kan du lyssna på på tisdagar 8-10 och på torsdagar 16-18.

Idag var en shoppingdag. Jag har helt misslyckats med att lämna den nya MacBook Pro på jobbet och dessutom har jag börjat bära med mig min DSLR så jag behövde en stor väska. Jag hade en vision av hur den skulle se ut, men det blev faktiskt något helt annat. Bättre.

(den ser liten ut men är stor! Rymmer en stor dator, en kamera och två objektiv, Zumos matskål, en iPad, en plånbok, ett par solglasögon, en liten sminkväska och en kaffetermos. Jag har testat). Jag har nu förstått varför jag älskar Sellpy så mycket (läs mer här) – eftersom allt man köper där är billiga fynd! Jag har så jävla svårt att köpa nya dyra saker till mig själv. Till Janne eller Zumo – inga problem! Till mig – går knappt!

När jag ändå var i farten, så passade jag på att ändra grannens internetabonnemang till obegränsat (vi bjussar på den) och sen ersätta ett par hörlurar som hade gått sönder för mig.

Bild från Clas Ohlsson

Jag funderade på AirPods – Janne fick ett par härom veckan – men jag skulle tappa dem inom några dagar. Självinsikt är bra.

På eftermiddagen hade jag telefonmöte med First Hotel Norrtull och vi spikade våren så gott som. Vi tidigarelade premiären och så har vi börjat smaka på ett nytt koncept som vi högst troligen kommer testa med start i mars. Det här är något som jag och Janne har tänkt på i flera år men bara väntat på rätt partner. Det kan bli något!

I radion släppte vi vår nya lokal i Norrtälje, dit vi flyttar i januari. Lyssnade du, så vet du. Annars kommer vi berätta ganska snart ändå…

En sak till: vi har en husmus hemma. Ingen sover. Allra mist hunden:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *