På jobbresande fot.

Det bästa med att driva ett familjeföretag är att man alltid kan hänga ihop. December innebär mycket företagsgig för Janne och både jag och Zumo följer med. Igår gjorde vi årets sista jobbresa till Katrineholm. Tack till Statt för att de var så välvilliga med att låta Zumo vara med – han fick ett eget konferensrum att hänga i! Like a Boss! 

Kaxigt att äta sin middag i ett styrelserum, haha! Han har blivit en cooling just i sådana sammanhang – och han finner sig i att vara ensam en stund medan matte och husse jobbar.

Efter ett gig brukar vi oftast vilja åka hem på en gång, och igår hade vi strax under tre timmar att köra. Så istället för en glammig middag och övernattning så blev det det här:

För er ute på vägarna: jag tycker att OKQ8 har det allra godaste kaffet (ej sponsrat inlägg, bara min privata åsikt) och det kan hända att jag väljer en mack just pga kaffet.

Idag är det det här modet som gäller:

Killarna vilar upp sig efter höstens gig, jag har lite kvar på min att göra lista. Säsongens sista Female Friday är imorgon och jag hoppas att ni kommer förbi.