Min julklapp till mig själv.

louis vuitton zippy wallet

Jag är minimalist och lever efter “buy less, chose well” – principen. Och jag köper något först om jag behöver det. Efter att ha jobbat riktigt hårt hela 2018 bestämde jag mig för att unna mig en lyxig variant på en grej som jag faktiskt behövde (vi sa “inga julklappar”, men “from me to me” räknas inte, eller hur?) Idag kom den! Louis Vuitton Zippy Wallet!

Den är inte ny, utan kommer från Designer-Vintage.com (jag tror inte att jag skulle kunna förmå mig själv att köpa en ny Louis Vuitton plånbok, oavsett hur vacker den är så tycker jag inte att någon plånbok är värd så mycket pengar när det t.ex. finns hemlösa hundar som inte har mat eller värme). Den är i mint condition och jag fick den till ett riktigt schysst pris. Originalkvitto, box och allt! Jag, som älskar att fynda en klassiker är nu överlycklig och den här plånboken kommer jag använda tills den faller isär!

Jag brukar gilla att belöna mig själv med saker som jag använder ofta. De får symbolvärden för mig och påminner mig om vanor, målsättningar mm. Och det här året har jag jobbat hårdare än någonsin, så det är bara rimligt att jag har en ny plånbok som en symbol för det.

Det är alltid en bra idé att satsa på de där klassiska varianterna – de går aldrig ur tiden. Jag är supernöjd. Christmas came early this year.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *