Min guilty pleasure: Sellpy

Vi har alla en go to hemsida. För mig är det tveklöst Sellpy. Jag ÄLSKAR att hänga där och göra helt galna fynd. Och efter alla år av browsande kan jag nog kalla mig själv för expert. (jag fick något mail härom året om att jag var 1% bäst kund – vet inte om det är bra eller dåligt, haha!) Men faktum är att det här företaget är guds gåva till 2nd hand!

(jag skriver ett något mer businessaktigt inlägg om deras senaste idé Sellpy Circle på Creativity House bloggen – spana in här)

Sellpy säljer det du inte orkar sälja själv. Du blir av med dina grejer som du inte vill ha medan någon annan handlar schyssta prylar till ofattbara priser. Eller, vad sägs om dessa sköna fynd:

Jag har alla mina kläder i en app som heter Stylebook (don’t judge haha!) och har räknat ut att av mina 191 plagg kommer 72 från Sellpy (anklaga mig aldrig för att jag jobbar för mycket om jag har tid att nörda med sånt här). Några av mina bästa plagg har jag köpt begagnade, såsom bruna skinnrocken ovan, eller den svarta skinnjackan som Knut Koivisto blev väldigt frälst av på vår senaste plåtning:

Foto: Knut Koivisto

Men jag har också genom åren sålt en massa saker och en sak ångrar jag bittert – mina DOCS! Jag sålde mina Dr Martens för att jag tyckte att jag såg för “nazi” ut med min svarta skinnrock och min svarta doberman. Har ångrat det sen den dagen jag fick mailet “vi har sålt en av dina varor”. Men å andra sidan, jag har fyndat desto mer. You win some, you loose some.

Här kan du förresten fynda några av mina saker – klicka för min Sellpy butik.

Jag tycker att kläder är svårt. Jag har några signature looks men jag tycker själv att jag oftast ser alldeles för hård ut eller för tråkig. Den där otillgängliga looken som jag själv gillar väldigt mycket (mer svarta polotröjor och läderrockar till folket) och den där minimalistiska monokroma som dock tenderar att bli lite “kontorstant som tycker att hon är lite artsy”. Och slutligen, sedan vi flyttade till landet så har jag anammat “cargo-stilen”. Jag har börjat skoja om att min nästa bil blir en jeep:

Foto: Unsplash

Eller så blir det så! Jag önskar att jag vore modigare med kläder och drog det ännu mer till det extrema. Det är något jag faktiskt jobbar på. Sellpy hjälper till. Det är lättare att köpa guldiga cargoshorts om de kostar 40 spänn än om de kostar 699 spänn.

Tro det eller ej, det där med klädstil kämpar jag med så att det matchar med tjejen innanför plaggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *