Måndag & jobb hemifrån

Egentligen ska jag – officiellt – börja jobba hemifrån vid årsskiftet. Men jag kan liksom inte låta bli att fastna här på hemmakontoret. Plus att idag kom den sista pusselbiten i mitt möblemang: mitt fina skrivbord!

Hitta det här (ej sponsrad post, känns snarare som ett fynd) Nu är det lite av ett köpstopp här hemma, vi har haft ett massivt investeringsår 2019 – mer om det senare.

Eftersom många shower är på lördagar och söndagen är den enda återhämtningsdagen för oss, så brukar vi vara helt ok med att måndagen börjar långsamt. Så även idag. Det känns som att vi kommer igång med jobbet först efter lunch och det är helt fine. Jag har idag ägnat en helt del tid åt att gå igenom min mail och inser att jag hade obesvarade meddelanden sedan i maj. Sorry about that. Inget jätteviktigt, men mest lite oartigt. Jag tillhör dem som tittar på mail på en gång och om det kommer olägligt eller att jag inte har tid att ta tag i det på en gång, så blir det lätt bortglömt. En ny vana till 2020 – öppna mail 2 gånger om dagen och se till att ha inbox zero på torsdag kväll.

Imorgon händer en rolig grej – jag ska hålla ett specialwebinar för en branch som ligger mig himla varmt om hjärtat. Så nu ikväll är det lite repetition som gäller (jag och Zumo är själva hemma så vi jobbar sådär härligt sent och sover ut imorgon istället – det där med att vakna tidigt… nä.) Webinaret är på kvällen, det passar bra.

Glasöngonen på idag!

Idag är det exakt 30 dagar kvar av det här decenniet. Se till att inte riktigt ta julledigt ännu adventsbelysningen, julborden och julsångerna till trots (såvida du inte är helt klar med allt du ska göra, har nått din budget och kan bara slappa resten av året – i så fall: good for you! För resten av oss kanske inte arbetsåret är helt slut).

P.s. Det du ser på signaturbilden är utsikten från vårt sovrum. Inte konstigt att jag vill jobba hemifrån när jag har det här utanför fönstret, eller hur?

P.s. Visste du att den här bloggen också finns på engelska? Nästan identisk, för alla dina vänner som är intresserade men inte orkar Google Translatea: magdalenabibikwesterlund.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *