Hur kan det redan vara tisdag (kväll)?

Håller du med om att tiden flyger i rasande fart? Jag tyckte att jag nyss skrev om att vi i dagens Bättre Business skulle prata om misstag, men det var i TORSDAGS! De säger att det går fortare ju äldre man blir och jag är benägen att hålla med. Jag minns exakt vad vi gjorde på Nyår och det känns inte som jättelänge sedan.

I fredags hade vi show på klubben och så lite drama. Jag kommer inte gå in på det närmare än att det har tagit mig onödigt mycket tid sedan dess, eftersom det inte tog slut där och då. I lördags hade jag faktiskt en Magdalena-dag, första på länge och nog så behövlig. Jag hade stora ambitioner och diger att göra lista, men vet ni vad… 7 (!! Jag vet, don’t judge!) avsnitt av svenska ”Bachelor” vann. Faktum är att jag fick väldigt nyttig tid att tänka på vad jag vill ha, men framför allt vad jag inte vill ha och hur vi ska justera verksamheten i vår. Jag har gjort några felbeslut på Stockholm Comedy Club och tänkte justera dem till nästa säsong. Söndag = trädgårdsfix och sen var jag helt slut! Jag är van vid gymträning, inte vid att slita ut humlebuskar. Men det är kul att hålla på, det visste jag nog redan när vi köpte huset att jag skulle tycka.

Måndagen var en skitdag. Punkt. Man har sådana dagar och jag tror att man måste tillåta sig att ha dem om man vill ha utveckling och förändring. Jag brukar inte dela med mig av för privata saker, det vill jag inte göra nu heller, men jag jobbar på två egenskaper hos mig själv som måste bort: att jag glömmer bort mig själv till förmån för andra (släpper det jag har för handen och bara fixar saker) och att jag ska jämt ta hand om alla (som är vuxna och faktiskt kan ta hand om sig själv). Jag fick inte mycket gjort förutom min nya fotosida – det var det jag liksom hade hjärnkapacitet till. Kolla gärna in den: https://www.magdalena.gallery/

Idag var det dags för föreläsning på Axelsons och en plåtning. Vad jag gillar den skolan! I morse hade jag ett gäng pigga, engagerade och riktigt coola blivande massageterapeuter som det kommer gå riktigt bra för!

Efter det en plåtning med härliga Marta Rus som driver bloggen A Girl Who Travels. Spana in den här: https://www.a-girlwhotravels.com/ Sedan var det bara att kavla upp ärmarna och leverera veckans content – tisdag är min mest upptagna dag med podcast, nyhetsbrev, freebies mm. Jag brukar inte kasta mig över allt på tisdagen men jag låg 2 dagar efter pga drama. Men nu när tisdag blir till onsdag så hann jag faktiskt med allt.

Och alldeles för 2 minuter sedan hade jag nästan husmusen i svansen, men jag var för långsam! Jag tittar faktiskt på den just nu eftersom den har blivit alldeles för kaxig och numer kommer ut helt öppet. Mitt problem är att jag aldrig kommer att döda den, så jag behöver fånga den i någonting och bära ut den långt ut i skogen. Jag har satt upp en vattenflaskefälla (tom vattenflaska givetvis) som jag hoppas att den liksom glider in i så att jag kan bära ut den på ett humant sätt. I flaskan ligger jättemycket goda digestivekex och luktar gott. Vi kanske har något på gång, husmusen och jag. Vi är inne på dag 8 and counting.

Omslagsbild: Marta Rus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *