Humorprogrammet och Idégenerering Bootcamp

Gårdagen bjöd på Jannes födelsedag men också på en viktig avtalsskrivning: House of Comedy kommer tillsammans med Väddö Folkhögskola lansera Humorprogrammet. Det är en 22-veckors heltid CSN-berättigad yrkesutbildning som drar igång i januari nästa år. Det finns inte gräns på hur coolt jag tycker att det är! Avtalet påskrivet och det är nu mitt jobb börjar: lärartillsättningen, schemat mm.

Mer info kommer snart. Vi firade lite med närmaste grannar. Min “sockerfria juli” har failat totalt!

Den här veckans tema på Creativity House är Idégenerering och jag har skapat ett event som drar igång om 2 veckor:

Idegenerering Bootcamp 2019

Under 5 dagar, 15-19 juli, samlar jag en grupp personer som i ett slutet Facebookforum tillsammans hjälps åt att generera fantastiska idéer. Minst en Facebook LIVE om dagen och ett forum för kreativitet. Alldeles gratis. Vill du vara med? Anmäl dig HÄR.

Idag har jag jobbat från “glasmästerikontoret” – i väntan på att Volvon skulle få en ny framruta. Vet du vad… ibland är det inte så himla dumt att åka ifrån vanliga kontoret. Inga störningar och jag fick jättemycket gjort!

Ha en fortsatt bra tisdag. För oss härnäst: vernissage på en fotoutställning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *