Hjälp Cracker!

UPPDATERING! Tack vare allas gemensamma ansträngning har Hundar Utan Hem samlat ihop 40000 kr! TACK ALLA SOM BIDROG!

Vissa hundar förföljs av en extrem otur och kastas mellan hopp och förtvivlan, Cracker är en av dom. Våra hjärtan klappar lite extra för honom eftersom vi hade små funderingar på att adoptera honom som lillebror till Zumo. Och nu känner jag en stark vilja i att engagera mig i hans case.

Cracker är en mjuk och underbar kille som räddades från en säker död från ett av Irlands dog pounds. Han blev adopterad och kom till Sverige. Han adopterades av en underbar familj som tyvärr inte kunde behålla honom då deras andra hund inte alls var imponerad över att få en lillebror, efter det har vi haft svårt att hitta hans perfekta hem, han behövde både bo på landet och hos någon som kunde hjälpa honom med lite olika saker som Cracker tycker är jobbigt, tex hundmöten. 

Till slut så dyker hans perfekta hem upp och det blir en perfect-match. Man kan ju tycka att Cracker har varit med om nog, men nu börjar Cracker att halta. Hundar Utan Hem tar honom till en veterinär och röntgar hans armbågar och resultatet var allt annat än positivt. Det visar sig att han vid två års ålder har artros och behöver operera bort löst brosk mellan skenbenen på båda frambenen, en operation som är avgörande för hans framtida livskvalitet. Det är något som inte täcks av en försäkring… 
Därför samlar HuH nu ihop 40 000 kronor till hans operation och rehabilitering så att Cracker äntligen kan få påbörja nästa kapitel i sitt liv. Alla bidrag är välkomna, varenda krona räknas och ingen gåva är för liten. 
Plusgiro: 30 99 36 – 3
Swish: 123 161 6226
Märk din gåva med “Cracker “❤️ Ps. Är du sjukgymnast eller fysioterapeut och bor i Sundsvalls-området och kan tänka dig att hjälpa till Cracker med hans rehab? Mejla till tove@hundarutanhem.se #hundarutanhem 

Nu gör vi detta tillsammans, ok? Stort tack för din hjälp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *