Gratis webinar för att boosta din business 2020!

Året är inte slut än! Trots julmusiken, julborden, adventsfirande, julklappshets – det är ännu INTE dags att gå in i holiday mode. Tycker jag. Faktum är att nu är det det bästa tillfället för att ge sin verksamhet en sista boost inför det nya decenniet (jag tycker att det låter väldigt högtidligt och bra!). När alla andra börjar trappa ner så får du lite mer utrymme (hoppas jag) att fokusera framåt.

Jag kan ha fel, du kanske håller på att stressa ihjäl.

Härom dagen höll jag ett riktat webinar (ett beställningsjobb så att säga) och blev påmind hur kul det är att hålla webinar! Sist gjorde jag det i samband med lanseringen av Master Class men det var faktiskt alltför länge sedan! Så det första jag kom på efter att ha avslutat livesändningen sist är att: JAG MÅSTE HÅLLA ETT ÖPPET WEBINAR INNAN ÅRSSKIFTET!

Så härmed vill jag bjuda in dig till:

“Boosta din business 2020”

Tisdagen 10 december 19.00

Det finns dock en liten twist, min vän… du behöver senast på måndag signa upp dig på mitt nyhetsbrev, för det är där du får all information om det kommande webinaret. Länken, workbooken mm kommer till den som fyller i sin e-mail på:

http://creativity.house/nyhetsbrev/

Du kommer få lära dig:

1

Vad du behöver justera i din verksamhet inför nästa år

Det är dags att se vad som har fungerat och vad som inte har fungerat. Låt oss tillsammans “kill our darlings”.

2

Hur du skiljer mellan sälj och varumärkesbyggande

Vi kommer att bena upp vad din verksamhet egentligen består av och hur du ska välja vad som ska göras och när.

3

Hur du ska få fler kunder och hur du ska få dina befintliga kunder att köpa mer av dig

VEM vill inte det?

Och givetvis kommer jag ge dig en offer you can’t refuse på Masterclassen (ett pris som inte kommer komma tillbaka någon gång framöver…)

Välkommen!

Foto: KNUT KOIVISTO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *