Fotografering med Knut Koivisto.

För exakt en vecka sedan gjorde jag en porträttfotografering med Knut Koivisto. Jag hade beundrat hans arbete under ett par år och äntligen samlat mod för att fråga om en tid. Plus att jag verkligen verkligen behövde nya porträttbilder – mina senaste är drygt fem år gamla och jag ser ut som en tonåring.

Att få fotograferas av Knut har länge varit med på min “bucket list”, så bra är han. Uppenbarligen är han tekniskt fulländad, men som med allt annat kreativt – för att bli the G.O.A.T (älskar termen! Googla det om du inte vet vad det betyder – och varsågod!), så måste man ha den där magiska touchen som är så svårdefinierad men som behöver finnas där. Givetvis har han den. Och du som känner mig vet att jag älskar att hänga med kreativa superstars! Jag visste på förhand att det här skulle bli en trevlig förmiddag, men vi klickade på en gång och hela plåtningen kändes som att hänga med en gammal vän! En riktigt cool människa som jag genuint gillar, för mycket mer än hans arbete.

Resultat av fotograferingen kommer snart och jag kan knappt bärga mig.

Under dagen satte jag också på min creative business thinking hatt (jag kan liksom inte hjälpa det eller stänga av det) och kom på några coola och lönsamma ideer för Knuts business. Det finns ett bra filmcitat som sammanfattar dagen: “This is a beginning of a beautiful friendship”. (jag räknar med att han kommer ut till Skebo i sommar och blir bortskämd av Janne och mig med god mat, roligt sällskap och världens mest avslappnade miljö – som vi gör med alla vi gillar)

Ja och naturligtvis, om du någon gång behöver en fotograf…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *