“Ett stilla liv” av Ewa-Marie Rundquist

Visste du att jag och Janne gick på en vernissage på Fotografiska på vår allra första date?

Idag var det dags för en annan vernissage, för en fotoutställning “Ett stilla liv” av Ewa-Marie Rundquist på Gamla Hotellet i Skebobruk. Amazing! Jag älskar modefoton och jag älskar dramatiska bilder – här var det en blandning av båda, fångat i vackra blommotiv. (för dig som inte riktigt vet vem Ewa-Marie är – gå till hemsidan ovan. Gör det.)

Fantastiska bilder och intressanta samtal – Janne och jag var de sista att lämna vernissagen. Jag träffade Åsa-Lena Hjelm och i ärlighetens namn så skulle jag fortfarande nu stå och prata med henne om inte Janne sa åt mig att nu var det dags att gå hem. Vi behöver ett kodord för alla de tillfällen då någon av oss blir carried away i ett fascinerande möte.

Jag tycker att det är häftigt att lilla Skebobruk har inte mindre än 3 scener för kulturevenemang. Vi hade ingen aning om detta när vi flyttade in, men snacka om en guldbonus! På fredag äntrar vi Gamla Hotellet, när vi ger årets enda standup i Skebobruk. All info här. Hoppas att vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *