Elin Viljestrand: en extraordinär headlinerdebut!

På House of Comedy Nordic älskar vi när komiker gör sin headlinerdebut hos oss. Det här går tillbaka ända till när jag fick göra instruktörsdebut på Gerdahallen i Lund år 2000 – och sedan dess, var jag än har instruerat i världen, så har jag kallat “Gerda” mitt hem. Samma känsla av tillhörighet vill jag att våra stjärnor har till klubbarna vi driver, så jag blir alldeles lycklig när det är dags för någon att kliva in i Headlinerklubben (det finns inget sånt, jag hittade nyss på det!). I lördags (14 dec) var det dags för Elin Viljestrand.

[big_text]Jag har ALDRIG varit med om någon som har förberett sig mer![/big_text]

Från goodiebags till alla i publiken (japp, goodiebags!) till en alldeles ny låt, till ett 30 minuter set i världsklass! Jag har inte för en sekund ångrat att jag haffade Elin i foajén på Södra Sällskapet för 1,5 år sedan – och efter lördagens premiär vet jag att en standupstjärna är född! 

Elin headlinar igen den 15 februari (biljetter här) men kommer tillbaka redan nu på fredag för att köra en support spot. Det finns biljetter kvar till den showen och om du ger koden BLOGGEN och är en av de 10 första, så får du 2 biljetter GRATIS! Klicka här (gäller bara förköp och alltså inte i dörren!) 

(i samarbete med House of Comedy Nordic AB, som jag är VD för)