Det här gör jag när Janne är borta

Det händer att Janne är borta ibland – på turné, på fotboll, i Finland. Så här ser det ut hemma när han är borta:

– Jag jobbar undan. Jag kan inte komma ihåg sist jag också tog en ledig kväll/helg och bara hängde med vänner när han är borta. Jag passar istället på att få så mycket gjort som möjligt när jag är själv hemma (med Zumo).

– Vi går ut och promenerar mer än vanligt. Sedan myser vi i soffan.

– Jag äter alltid samma sak: pasta. Förslagsvis med enbart parmesan, pesto, salt och peppar. Som du ser har jag väldigt dyr smak, hahaha!

– Jag dricker något alkoholfritt ur ett fancy vinglas. Jag dricker sällan alkohol men jag vill ha glaset, även om jag fyller det med julmust (som just nu),

– Jag äter godis, så skjut mig!

– Jag gör upp en brasa även om jag inte behöver, bara för att det är nice. Jag har tendens att tro att den ska ta 5 minuter. Det gör det aldrig, haha!

– Jag går och lägger mig riktigt riktigt sent… eller tidigt. Och de sista arbetstimmarna brukar jag ägna åt sådant som inte kräver supermycket fokus och då har jag alltid någon dokusåpa på i bakgrunden. I detta nu: repriser av American Survivor. (i skrivande stund håller jag även på med att planera mitt instagramkonto – spana in det här och ge mig tips på vad jag bör justera)

– Alltsom oftast somnar jag i soffan – eftersom Zumo inte får sova i sängen och jag älskar att ha honom nära. Gärna på mig! Ju klängigare desto bättre!

Så, varsågod! Mina lyxiga vanor när jag är ensam hemma! =)

(p.s. den vackra bilden på pastan är från Pexels – jag hann äta upp min innan jag kom på idén till den här posten…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *