Den hostande holländaren på planet.

Häromdagen kom Janne hem från 2 veckors semester på Bali. Han var inte superpigg efter resan, eftersom han mellan Denpansar och Amsterdam satt bredvid en “stor holländare som hostade hela tiden” så att han inte fick sova (hej jetlag!) Att han var vaken hela den 13 timmar långa resan visade sig vara det minsta problemet – vad vi inte hade räknat med (vad vi borde ha förstått såklart!) är att holländaren skulle smitta Janne – och Janne skulle smitta mig.

Hej influensa!

Hela den här veckan har vi försökt att kurera oss och som tur är så hade jag mitt mest svårersättliga jobb i början av veckan (undervisning på Axelsons i Göteborg i tisdags), eftersom jag blev ordentligt dålig först på onsdagen. Det är aldrig bra timing att vara sjuk, men det här är veckan då allt skulle kicka igång. Jag måste villigt erkänna att jag ligger efter… brutalt. Som tur är kunde jag ta ett möte på telefon istället för IRL i torsdags.

Dock så kan man inte styra över att man blir sjuk och vi har verkligen lyssnat på kroppen – så att vi kan vara fit for fight asap (Ja, imorgon är det säsongspremiär för Norrtälje Comedy Club och då måste vi vara fit for fight). Tänk om vi hade struntat i att ta hand om oss – då hade vi legat sjuka halva våren!

Ta hand om dig och lyssna på kroppen!

Hostig holländare kan vi inte göra något åt. Hur vi hanterar situationen är helt upp till oss.