Creativity House Podcast #5: Kill Your Darlings

Ett rykande färskt avsnitt av Creativity House Podcast är ute! Den här gången pratar jag om “Killing Your Darlings” – något som är mycket mycket lättare sagt än gjort. (för er som inte vet vad begreppet är – det handlar om att sluta med något som ligger en nära hjärtat om det är så att det inte tjänar sitt syfte) Enligt min mening kan du som lättare gör dig av med saker som inte passar in ditt personliga och professionella branding snabbare ta dig från bra till BÄST. Jag delar också med mig av min senaste Kill Your Darlings och att det faktiskt var lite jobbigt för mig.

Och så ger jag kärlek till socialbrandlab.se

Podden är på engelska. Här kan du lyssna på avsnittet direkt:

Annars så finns Creativity House Podcast på alla plattformar där poddar finns. Enjoy!