Mätbara mål 2019

Håller du för fullt på med nyårslöften och nya vanor? Hej, jag med! Jag tycker uppriktigt att det är jättekul och brukar funka för mig. Vissa år har jag nyårslöften, andra har jag nya vanor – i år ska jag utmana mig själv lite mer. Häng på du med!

Det man aktivt mäter, blir gjort.

Jag har gjort en lista för mig själv på direkt mätbara mål som ska uppfyllas i år – allt från den klassiska intäktsbudgeten till antalet genomförda träningspass. För att göra det ännu mer accountable har jag satt allt i ett enda Numbers-blad, så att jag på detta sätt ser alla mål på en gång. Det går liksom inte att komma undan, haha!

Bild från pexels.com

S.M.A.R.T.A. mål i all ära – detta är hard core data. Det spelar ingen roll när på året som mina mål ska vara uppfyllda, utan bara ATT de ska. Ordningen spelar ingen heller någon roll, för allt är görbart och allt ska göras. Den här hemsidan ska ha ett visst antal besök per år (så kom gärna tillbaka!), studielånen ska betalas av helt i år (jag har inte så mycket kvar, gött!!), Nordnetdepån ska vara uppe i ett visst belopp etc etc. Hur.Kul.Som.Helst.

Häng på! Så ser vi till att 2019 får bra siffror!

  1. jan 21.2019 / 3:08 e m

    … [Trackback]

    […] Read More here: magdalenabibikwesterlund.se/matbara-mal-2019/ […]