Hej 2019!

Januari! Hej 2019! Jag hoppas att ert år har börjat bra. Vi firade rätt lugnt igår med en god middag hemma och det är skönt att vakna i sin egen säng (jämfört med när man är bortrest) och utan dagen efter-känsla. Hittills har den här tisdagen varit väldigt mysig, och det bådar gott, eftersom det sägs att: 

 

det man gör 1 januari, kommer man göra hela året.

 

Zumo (som är helt obekymrad av fyrverkerier, ljuslyktor mm) sov länge idag, så hela familjen fick sovmorgon! Jag har hunnit tvätta och släppa det senaste avsnittet av Crazy Dog Lady Podcasten (på svenska, finns HÄR eller på alla plattformar) där vi pratar om hundar och psykisk ohälsa. Vi har fikat x 3 och under dessa fikastunder föddes två riktigt coola idéer som vi ska göra i år (man ska dricka mycket kaffe med kreativa människor!). Janne drar i övermorgon, så det är lite packning och bestyr kvar. Annars blir jag inte förvånad om vi landar i soffan och bingetittar på “The Americans”.

Bra dag! Året får gärna fortsätta exakt så!

Jag kan ibland fortfarande inte fatta att vi bor här. Jag gjorde förresten min lilla paradrätt igår, en frans potatissallad a la Bibik.

Hur har din första januari varit?