Crazy Dog Lady Club får en ansiktslyftning.

Julledighet betyder för många just ledighet. För mig är det istället en period då jag kan nörda ner mig i olika projekt – såsom uppdateringar och uppgraderingar av olika saker. Först ut: Crazy Dog Lady Club.

Jag hade hittat en hemsidemall som jag faktiskt gillade ganska mycket, men jag upptäckte att den inte var helt responsiv med bilder i blogginlägg. Det är rätt viktigt, så jag bestämd mig för att byta. Den som jag valde till slut hade jag tittat en stund på och liksom väntat på att använda till något speciellt.

Jag blir glad om du kollar in crazydoglady.club och berättar vad du tycker!

Och så en ny logga! Jag gillar det fina fotot på mig och Zumo som jag har använt förut, men det är lite svåranvänt om man ska försöka frilägga eller förenkla. Och ni som känner mig vet att jag har en soft spot till sketcher. Så det var väl bara på tiden att den här kom till:

Ur den här coola sketchen har det kommit ett nytt grafiskt maner:

Och så här kommer podcastgrafiken se ut: (här för det senaste avsnittet som släpptes idag med Axela Rinoa):

Här kan du lyssna på det (eller på din favoritplattform, den finns på alla):

Spännande att få synpunkter på den nya grafiken – och förhoppningsvis blir du en återkommande läsare av crazydoglady.club